Tetovo Favorites

 • tetovo macedonia skopje ohrid
  tetovo macedonia skopje ohrid
  by johnsakura
 • tetovo ohrid skopje macedonia balkan
  tetovo ohrid skopje macedonia balkan
  by johnsakura
 • tetovo macedonia skopje ohrid
  tetovo macedonia skopje ohrid
  by johnsakura

Most Recent Favorites in Tetovo

 • johnsakura's Profile Photo

  Dont know name Monastery 2 pic3

  by johnsakura Written Dec 10, 2003

  Favorite thing: inside view of the monastery. i dont think i was supposed to make a picture of this. Im glad they showed me the inside part. i was very surprised about the wonderful artifacts and nice paintings it has inside.

  tetovo ohrid skopje macedonia balkan

  Was this review helpful?

 • Gentiana's Profile Photo

  Tetova është qyteti studentve...

  by Gentiana Written Aug 24, 2002

  0.5 out of 5 starsHelpfulness

  Favorite thing: Tetova është qyteti studentve sepse në tetovë është Universiteti i Tetovës ku mësohet në gjuhën shqipe.

  Kurë të jeni në Tetovë, ska qare me e pa bukurin e saj dhe shumë restorante e kafeteria anemban qytetit. Qyteti ma i bukur dhe i mirë është Tetova. Gjithashtu është interesant edhe me i pa katundet e Tetovës dhe jetën e tyre. Prej tetove deri në Gostivarë ka shumë shqiptarë dhe është me kënaqsi ta vizitojsh vendin ku ke lindë.

  Fondest memory: Ma shumë më bie malli për me dal një mbrëmje vere ku era fryn nga pak që qendër të Tetovës apo në sheshin e studentve dhe me shëtit me shokët dhe shoqët dhe duke bisedu dhe ndih me kënaqësi stinën e verës.
  Gjithashtu edhe më bie malli me e pa rinin shqiptare duke u kënaq dhe vallzu.

  Was this review helpful?

 • johnsakura's Profile Photo

  Dont know name Monastery 2 pic4

  by johnsakura Written Dec 10, 2003

  Favorite thing: this was the dinning area of the monastery complex. the table was set waiting for the workers to come and have lunch.

  tetovo ohrid skopje macedonia balkan

  Was this review helpful?

 • johnsakura's Profile Photo

  Dont know name Monastery 2 pic2

  by johnsakura Written Dec 10, 2003

  Favorite thing: this was a very nice guy in the monastery complex. they were building a new monastery in front of the old one. everybody here was very nice.

  tetovo ohrid skopje macedonia balkan

  Was this review helpful?

 • johnsakura's Profile Photo

  Dont know name Monastery 2 pic1

  by johnsakura Written Dec 10, 2003

  Favorite thing: i have 4 pics from this monastery. but i somehow also don't know its name.
  here you can see the back part of the building.

  tetovo macedonia skopje ohrid

  Was this review helpful?

 • johnsakura's Profile Photo

  dont know name Monastery 1

  by johnsakura Written Dec 10, 2003

  Favorite thing: sorry don't know the name. i'm searching for this information. please come back for a future update.

  tetovo macedonia skopje ohrid

  Was this review helpful?

Instant Answers: Tetovo

Get an instant answer from local experts and frequent travelers

23 travelers online now

Comments

Tetovo Favorites

Reviews and photos of Tetovo favorites posted by real travelers and locals. The best tips for Tetovo sightseeing.

View all Tetovo hotels